|
|
|
|
|
|
|
|
Lån  


 
Annonce:


Rørvig diverse
Indhold på siden:

Allice Rørvig Håndbog i skolestart: Praksis i børnehøjde.
Håndbog i skolestart: Praksis i børnehøjde (Forfatter: Allice Rørvig, Forlag: Dansk Psykologisk Forlag, Format: Indbundet, Type: Bog, ISBN: 9788777066764).
Kategori: Bøger & blade - Bøger
Vilhelm Bergsøe Bruden fra Rørvig.
I den lille nordvestsjællandske fiskerby Rørvig bor lodsoldermanden Lars Hansen med sin hustru og småskøre datter, Marie.Efterhånden som fortællingen skrider frem, får fortælleren stykket historien om Marie og hendes tilstand sammen, hvori der blandt andet indgår en stædig far, som går mere....
Kategori: Bøger & blade - Books
Bruden fra Rørvig.
I den lille nordvestsjællandske fiskerby Rørvig bor lodsoldermanden Lars Hansen med sin hustru og småskøre datter, Marie.Efterhånden som fortællingen skrider frem, får fortælleren stykket historien om Marie og hendes tilstand sammen, hvori der blandt andet indgår en stædig far, som går mere op i, om datterens.
Kategori: Bøger & blade - Bøger
Vilhelm Bergsøe Bruden fra Rørvig.
Bruden fra Rørvig (Forfatter: Vilhelm Bergsøe, Forlag: Saga, Format: Hæftet, Type: Bog, ISBN: 9788711943182).
Kategori: Bøger & blade - Bøger
Håndbog I Skolestart - Allice Rørvig - Bog.
Håndbogen handler om at skabe tryghed, kontinuitet og sammenhæng i barnetsskolestart. Bogen viser, hvordan det pædagogiske arbejde kan udmøntes i praksisved aktivitets- og læringsforløb, med....
Kategori: Bøger & blade - Entertainment - Books
Annie Brydegaard Danielsen Skoleerindringer fra Nakke, Rørvig og Nykøbing.
Fra rytterskole og sogneskole til realskole - teater, sang og musik skaber sammenhold.
Kategori: Bøger & blade - Books
Annie Brydegaard Danielsen Erindringer fra Nakke Lyng, Trolleskoven, Rørvig og Nakke Skov.
Livet omkring Sognegården, biblioteket, idrætsforeningerne, maskinstationer, kirken, Alderdomshjemmet -og om klapjagter, juletræsfester, fastelavn og Asfaltbal i Nykøbing.
Kategori: Bøger & blade - Books
Annie Brydegaard Danielsen Erindringer omkring Nord, Oddermosen, Søndervang og Rørvig By.
Om Hedemanden, gårde og husmandsbrug, sankeret, krigen og foreningslivet, mælkedreng på Billesborg - og udflugter til livet på Hesselø.
Kategori: Bøger & blade - Books
Bruden fra Rørvig.
I den lille nordvestsjællandske fiskerby, det sandflugtsramte Rørvig, bor lodsoldermanden Lars Hansen med sin hustru og datteren Marie, der er halvt vanvittig, da fortælleren møder hende første gang.Ikke mindst takket være sin lighed med hendes forsvundne elskede får fortælleren efterhånden stykket historien.
Kategori: Bøger & blade - Bøger
Skoleerindringer fra Nakke, Rørvig og Nykøbing.
”Bogen er et typisk eksempel på skolevæsnets udvikling i de mange små landkommuner i Danmark fra 1600’tallet og frem til kommunalreformen i 1970, og samtidig er beretningerne om skolerne i Nakke, Rørvig, Mellemleddet og Nykøbing lokalhistorie. Det er ikke alle byer, der som Nakke, kan bryste sig af at have.
Kategori: Bøger & blade - Bøger
Erindringer fra Nakke Lyng, Trolleskoven, Rørvig og Nakke Skov.
”Nakkeboerne var tidligt optaget af højskolebevægelsen, hvorimod mange i Rørvig lod det fare, så derved opstod stridighederne omkring forsamlingshusets placering, som endte med, at det ligger i Mellemleddet i dag. De mange billeder bevidner, at Sognegården blev omdrejningspunktet for bøgernes magi,.
Kategori: Bøger & blade - Bøger
Bog 9 - Erindringer omkring Nord, Oddermosen, Søndervang og Rørvig By.
”Nord, Oddermosen, Mellemleddet og Søndervang er en upåagtet del af Odsherred i dag; men sådan var det ikke tidligere. De gårde, der ved udskiftningen, fik tildelt jord på Nord og Skredbjerg, fik tilknyttet husmænd til sig i Oddermosen. Hvor imod Søndervang blev først befolket efter udskiftningen af gårdene i.
Kategori: Bøger & blade - Bøger
Annie Brydegaard Danielsen Erindringer fra Nakke Østvej, Graudebjergvej og Nakkehage.
Om bønder og husmænd, Isefjorden og Rønnen, Skredbjerg, borggårde, pensionater, tørv og krig, pipstenen, sommerhuse, Rørvig Husholdningsforening - og patienter fra SNS.
Kategori: Bøger & blade - Books
Annie Brydegaard Danielsen Erindringer fra Nakke By Øst.
Om gadekæret, høker, skomager, hjulmand, vejmand, landmænd og proprietæren - Rørvigs Konge.
Kategori: Bøger & blade - Books
Annie Brydegaard Danielsen Erindringer fra Nakke Vestvej, Hovvigvej, Slettemosevej og Slettehøjvej.
Om ægmand, landmænd og by-landmænd - og elektriciteten kommer til Rørvig Kommune.
Kategori: Bøger & blade - Books
Annie Brydegaard Danielsen Erindringer fra Rishøjvej, Isøre Central og Schou Tex Nykøbing.
Om fiskere, bådebyggere, landmænd, feriekoloniens kvinder og børn – og om Rørvig Sogns Sygeplejeforening med klinik i Lindegården.
Kategori: Bøger & blade - Books
Fasandræberne - Mp3 - Jussi Adler-olsen - Cd Lydbog.
I 1987 findes et søskendepar brutalt myrdet i et sommerhus i Rørvig. Politiets efterforskning peger på, at morderen skal findes blandt en gruppe unge kostskoleelever, der kommer fra nogle af de....
Kategori: Bøger & blade - Entertainment - Books
Erindringer fra Rishøjvej, Isøre Central og Schou Tex Nykøbing.
”Den sydvestlige del af Nakkelandet er det området, hvor stenalderfolket har efterladt sig flest spor og koncentrationen af gravhøje fra bronzealderen er størst i Rørvig kommune.Det var i området ved Rishøj, at bønder og fiskere ved lodtrækning af udflytning af gårde i Nakke by i 1798, fik tildelt jord, og.
Kategori: Bøger & blade - Bøger
Schändung.
»Der Blutdurst der Jäger. Wie würden sie es machen? Ein einzelner Schuss? Nein. So gnädig waren die nicht, diese Teufel, so waren sie nicht ...«Ein Leichenfund in einem Sommerhaus in Rørvig. Der Verdacht fällt auf eine Gruppe junger Schüler eines exklusiven Privatinternats, die für ihre Gewaltorgien bekannt.
Kategori: Bøger & blade - Bøger
V3
Kategorier på sider:

Rejser og Ferie Kort over Rørvig Rørvig havn Odsherred Kommune Vejret i rørvig Hovvig Rørvig mølle Danmarks Midtpunkt Transport Rørvig kirke Rejsebøger Hotel Sommerhus leje Rørvig diverse Rørvig bibliotek Korsøhage Postnummer Rørvig Spisesteder Rørvig Sogn Kampagnetilbud Dybesø Skansehage
 
 
 Du er her: Rørvig - Rejser Rørvig - - Hvad er Rørvig en et   

Der tages intet ansvar for oplysningerne på denne side. Siden kan kun betragtes som vejledende.